Politică de confidențialitate

NOTĂ DE INFORMARE privind aplicarea prevederilor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal în procesul de rezervare hotelieră prin site-ul casa-tuya/ro. Noi, la Tuya Residence suntem interesați să vă respectăm intimitatea și, de aceea, politica noastră de confidențialitate și toate procedurile legate de aceasta se conformează Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a face o rezervare „online” utilizând site-ul nostru avem nevoie de următoarele date cu caracter personal: nume și prenume numărul de telefon, adresa dumneavoastră de e-mail. Numărul de telefon și adresa de e-mail ne sunt necesare pentru a vă putea informa asupra stadiului de soluționare a cererii dumneavoastră de rezervare.

Toate aceste informații ne sunt necesare din punct de vedere functional pentru a vă garanta rezervarea și a vă putea caza în apartamentul nostru. Dacă, din diverse motive, vom fi nevoiți să vă contactăm înainte de a vă caza în hotelul nostru, vom face acest lucru pe adresa de e-mail sau pe telefonul pe care ni le-ați comunicat. Nu publicam sau transmitem informatii legate de datele dumneavoastră către alte entități decit in conditii legale – politie, procuratura, tribunal si asta numai in urma unei solicirtari scrise. Ele sunt stocate din momentul rezervarii pentru o perioadă de 12 luni după ultimul dumneavoastră sejur la noi, iar apoi acestea se șterg.

Nu vă vom trimite, în scopuri de marketing, nici un fel de informații referitoare la ofertele nostru.

Vrem să vă asigurăm că toate drepturile dumneavoastră sunt respectate și că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt integral protejate. Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră, să cereți rectificarea sau ștergerea datele respective, ori să cereți restricționarea prelucrării datelor. Dacă doriți să faceți vreuna din operațiile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți un email direct pe adresa de e-mail tuyaresidence@gmail.com folosită în corespondența cu noi.

Aveți dreptul de a vă plânge către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Acesta este organismul de control căruia vă puteți adresa dacă considerați că solicitările dumneavoastră nu au fost rezolvate conform legii. Mai multe informații găsiți la următoarea adresa: http://www.dataprotection.ro/?page=contact.